COMPAGNIET RESTAURANT

Sjøgata 12
9008 Tromsø
Telefon: 77 66 42 22

post@compagniet.no

for bordreservasjoner bruk:

booking@compagniet.no


ÅPNINGSTIDER

BAR/NATTKLUBB
Onsdager       21:00-02:00
Torsdager      21:00-02:00
Fredager        18:00-03:30
Lørdager        21:00-03:30

 

Spisestuene
Man-Lør         16:00-23:00
Søndag lukket

 

 

 

 

 

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

A la carte meny

 

 

FORRETTER
 
Hummer-Ravioli
sandskjell og safranskum

 

185

 

Aspargessuppe
med kyllingterrine

 

 165

 

Kråkebolle
eple- og agurkiskrem
serranoskinke, fetaost
vannmelon og salat

 

180

 

Posjert lettrøkt laks
Agurksalat med dill

 

165

 

 

HOVEDRETTER

 

For at dere skal få den fulle smaksopplevelse, kommer alle våre
hovedretter i to serveringer. Vår kjøkkensjef ønsker nemlig å gi deg
flere smaker enn det er plass til på en tallerken.

 

 

Rødspette og Kveite
Pannestekt Rødspette
byggryns-risotto
asparges
 
deretter
 
Kveite
posjert i smør
papardelle, poppet villris
pasjonsfruktsaus
 
355
 
 
Reinsdyr og Andelår
Ytrefilet av Reinkalv
pommes Anna
jordskokkpuré
hvitt sjokoladeskum og rødvinsaus
 
deretter
 
Confitert Andelår
med granateple-marinert fiken
 
365
 
 
Andebryst og Iberisk svin
Pannestekt Andebryst
sellerikrem og eple
 
deretter
 
Høyrygg av Iberisk Svin
rosiner og ristede pinjekjerner
rødvinsaus
 
365
 
 
Kalvefilet og Oksekjake
Indrefilet av Kalv
nepepure, reddik
sjysaus
 
deretter
 
Braisert Oksekjake
stekt potet og fritert ravioli
smaksatt med trøffel
 
355

 

 

DESSERTER

 

Nougat
nougat med nøtter
tranebærskum og friske bær
 
160
 
 
Stilton
med pærebrød-pudding
 
155
 
 
Sjokolade
fløyelsmyk mørk sjokolade og
hvit sjokolade sorbet med tonkabønner
på en karamellkrem
 
175
 
 
 

booking@compagniet.no

77 66 42 22

 

English Hjem Finn oss på kartet Sideoversikt Kontakt oss

Topp

Compagniet Restauration © 2007-14 | Siteman CMS